ponuda / Prodaja / stan / Novi Sad
Novi Sad, Bulevar Patrijarha Pavla
Novi Sad
195.700 €
Struktura2.5 soban
Kvadratura50 m2
NameštenostNamešten
Spratnost2 / 5
GrejanjeCG
StanjeLux
Terasa
Lift
ID 43776, objavljen 01. Feb 2023

Na prodaju jedinstven dvoiposoban stan -50m2 na Bulevaru Patrijarha Pavla u blizini hitne pomoći. Odlično isprojektovan raspored prostorija čini ovaj stan komfornim i udobnim za porodičan život. U stanu je posebno rađena rasveta na senzore,spušteni plafoni kao i dekoracije na zidovima od prirodnog kamena. Veoma kvalitetan nameštaj rađen po meri je uračunat u cenu stana. 

Stan se nalazi na idealnom drugom spratu u zgradi novijeg datuma. Dvorišno je položen tako da je sklonjen od buke i vreve bulevara a na lokaciji na kojoj su svi sadržaji neophodno za svakodnevan život i funkcionsanje na dohvat ruke. 

Još jedan od pogodnosti koje pruža ovaj stan je pripadajuće parking mesto u dvorištu zgrade koje je takođe uračunato u cenu stana. Grejanje je gradsko sa ugrađenim kalorimetrma tako da sami možete kontrolisati potrošnju koja je za ovu kvadraturu stana inače nije velika. 

Stan je uknjižen 1/1 i budući kupac nema apsolutno nikakvih ulaganja! 

Cena stan sa kompletnim nameštajem i parkng mestom iznosi 195.700€. 

2024. Sva prava zadržana. Una Nekretnine
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.